Actueel

Deze hoofdrubriek bevat 4 rubrieken:

Houd 12 april vrij: congres de Staat van het Onderwijs

Op 12 april 2017 publiceren wij de Staat van het Onderwijs 2015/2016. Ook dit jaar organiseren wij ons gelijknamige congres op dezelfde dag dat het rapport verschijnt. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs? Dan nodigt de inspectie u graag uit om in DeFabrique in Utrecht met ons – maar nog meer met elkaar – over deze ontwikkelingen in gesprek te gaan. Zet u de datum vast in uw agenda? Als u zich nu al wilt aanmelden, kan dat ook. Voor de Staat van het Onderwijs is altijd veel belangstelling. Als u zich vroegtijdig aanmeldt, is de kans groot dat u verzekerd bent van een plaats. U kunt zich ook aanmelden om zelf een workshop te geven.

Opening van de Staat van het Onderwijs 2016